Mikä on toimitusjohtajien Vertaispöytä™?

Circulos Oy:n Vertaispöydät ovat toimitusjohtajien ja omistayrittäjien vertaiskehitysyhteisöjä. Ryhmätapaamisissa parin kuukauden välein ja säännöllisissä kahdenkeskisissä sparrausistunnoissa käsitellään osallistujille keskeisiä liiketoiminnan kysymyksiä, ongelmia ja mahdollisuuksia. Vertaispöytä on epävirallinen, riippumaton ja luottamuksellinen neuvonantaja yrityksen suorituskyvyn kehittämiseksi!

Vertaispöydät koostuvat useiden eri toimialojen toimitusjohtajista ja omistajayrittäjistä. Toimialojen monipuolisuus ja osallistujien tuomat erilaiset näkökulmat ovat toiminnan rikkaus. Kaikki osallistujat suhtautuvat vakavasti liiketoimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Mitä hyötyjä Vertaispöytä tarjoaa?

Hyötyäkseen Vertaispöydästä osallistujalla tulee olla intohimoa kehittämiseen, halua sitoutua, riittävästi nöyryyttä ja omaa uskoa investointinsa takaisinmaksuun. Vertaispöytä ei ole sinua varten, mikäli:


-et ole valmis kohtaamaan tiukkoja kysymyksiä liiketoimintaasi liiittyen,
-et halua mennä omille tai yrityksesi epämukavuusalueille,
-et halua ulkopuolista näkökulmaa eikä sinulla ei ole nöyryyttä myöntää, ettet tiedä kaikkia vastauksia ja
-et usko, että toiminta antaisi sinulle enemmän kuin se ajallisesti ja taloudellisesti ottaa.

Vertaispöytä voi parhaimmillaan ollaan vuosien mittainen retki, sillä tehty (aika)investointi maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Minkälaisia liiketoimintoja ja toimialoja Vertaispöydissä on edustettuna?

Vertaispöydissä on toimitusjohtajia ja omistayrittäjiä useilta eri toimialoilta. Esimerkkinä mainittakoon erilaiset yrityspalvelut, vähittäiskauppa, teollisuus, ICT, finanssisektori, teknologiateollisuus ja erilaiset tukku-/ketjuliikkeet. Omistajayrittäjyys, kansainvälisten yhtiöiden suomalaiset tytäryhtiöt ja non-profit organisaatiot muodostavat toimialojen lisäksi omat ulottuvuutensa.

Pitäisikö minun kuulua oman toimialani Vertaispöytään?

Ei missään tapauksessa! Toimialat katsovat liiketoimintaansa lähinnä omasta näkökulmastaan. Kun "kirjoittamattomat säännöt" eivät kahlitse, niin voi syntyä jotain uutta ja merkittävää. Tämä on nähty aina uudelleen ja uudelleen - parhaat ideat ja oivallukset tulevat kaukaa oman toimialasi ulkopuolelta!

Onko Vertaispöydissä johtajia pelkistä ongelmayhtiöistä?

Ei missään tapauksessa! Jokaisella liiketoiminnalla on joskus toki kriisinsä, mutta tyypillinen osallistuja on menestynyt ja kokenut toimitusjohtaja tai omistajayrittäjä, joka haluaa menestyä entistäkin paremmin.

Vertaispöydät ovat täynnä älykkäitä ja tavoitteellisia liikemiehiä ja -naisia!