Vertaispöydän (TM) puhemiehet ovat kokeneita toimitusjohtajia ja monialaisia vaikuttajia

Kaikki Vertaispöytien™ puhemiehet valtakunnallisesti ovat kokeneita toimitusjohtajia - vertaisia, jotka osallistuvat Vertaispöydän™ toimintaan tasaveroisina muiden kanssa. Puhemiehet investoivat paljon aikaa ja energiaa luodakseen rakentavia ja toimivia Vertaispöytiä™  ja -suhteita.

Puhemiehet vastaavat Vertaispöytien™ toiminnan monipuolisuudesta ja sen johtamisesta. Samalla he toimivat osana ryhmää niin liiketoimintaosaajana, ongelmanratkaisijana, resurssina, advokaattina, arvioijana, kuuntelijana kuin oppijanakin.

Puhemiesten osaaminen ja verkostot on käytettävissä myös kahdenkeskiseen sparraukseen osana Vertaispöytää™ - olipa kyseessä sitten strategiasuunnittelu, yritysjärjestelyt, talouden ja rahoituksen kysymykset, myynnin johtaminen, henkilöstöhallinto tai prosessikehitys - omien laaja-alaisten kompetenssien ja keskinäisen luottamuksen puitteissa.

Toimimme valtakunnallisesti, mutta alueellisesti.

Pääkonttori & Uusimaa

Niko Karjula, KTM

Toimitusjohtajana seuraavissa yrityksissä: Salcom Group Oy, Quest Software Oy, Sofrosys Oy (IT Education Center), Datafrank Oy, Circulos Oy

Hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä yli 10 yrityksessä.

Yli 10 yrityskaupan kokemus.

LinkedIn: fi.linkedin.com/pub/niko-karjula/

Yhteystiedot: puh. 040-5862773, email niko.karjula@circulos.fi

Ari Iskanius, OTM

Toimitusjohtajana seuraavissa yrityksissä: IIR Finland Oy, Menetori Oy, XRSolution Oy, GCI Finland Oy, Suomen Luottotieto-osuuskunta

Hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä yli 10 yrityksessä.

Kirjan "Tytäryhtiön johtaminen" kirjoittaja (Talentum 2007)

LinkedIn: fi.linkedin.com/in/iskaniusari

Yhteystiedot: puh.040-7322 343, email ari.iskanius@circulos.fi


Ruotsi

Lars Liljeqvist

Toimitus- ja liiketoimintajohtajana kansainvälisissä konsultointi- ja teknologiayrityksissä kuten Seco Tools AB ja Liljeqvist Affärsutveckling AB.

Pitkä kokemus mm. liiketoiminnan kehittämisestä, jakelukanavien hallinnasta, tuotannosta, tuotekehityksestä ja johtamisjärjestelmistä.

LinkedIn: linkedin.com/in/lars-liljeqvist-8ab5b233

tel. +46 70 548 68 53, email lars.liljeqvist@circulos.se

Mats Pallin

Toimitus- ja liiketoimintajohtajana kansainvälisissä konsultointi- ja teknologiayrityksissä kuten Crosscompany Consulting AB, Sun Microsystems ja Dahl Sverige AB.

Pitkä kokemus mm. liiketoimiprosessien kehittämisestä, myynnin ja asiakassuhteiden johtamisesta, muutoshallinnasta ja kasvusta.

LinkedIn: linkedin.com/in/matspallin

tel. +46 70 764 12 97, email mats.pallin@circulos.se